OYUNCAKSIZ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜLERİ DURMAK BİLMİYOR

OYUNCAKSIZ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜLERİ DURMAK BİLMİYOR

19 Aralık 2019

4 yıl gibi bir zaman içerisinde Bir dağın doruğundan bırakılan bir kartopunun önü kesilmez bir çığa dönüşmesi gibi sevgi zincirlerine her geçen gün yeni halkalar ekleyen Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği bu kez bir Masum yavrunun acılarına merhem oluyor. 

3 yaşındaki Nizgin bebek Konyanın Cihanbeyli ilçesindeki evinde, annesinin bahçede kışlık domates sosu yaptığı esnada kaynayan sos kazanına düşmesi sonucu vücudunda ciddi yanıklar meydana gelmişti. 4 aydır 5 ayrı ameliyat geçiren Nizgin bebeğin acıları ve yaraları dinmek bilmedi. 

Çocuklar, yeryüzündeki en masum canlılardır. Onların kalpleri kötülüğü barındırmayacak kadar temizdir. Bir çocuğun gözbebeklerindeki içten gülümseme, yüreği iyilik ile dolu olanlar için dünyadaki tüm altından, elmastan, yakuttan, paradan daha kıymetlidir düsturu ile yola çıkan Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği Nizgin bebeğin feryadını duydu ve istanbuldan uzman bir ekip getirerek santim santim, milim milim yanık ölçüleri alındı. İngiltere de yapılacak özel yanık bazlı giysi ile hem bebeğimizin acıları dinecek hemde yanıktan bir iz kalmayacak. 

Bizde Oyuncaksız Çocuklar İçin gönüllülerine ve destekçilerine teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz.